مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1399 ساعت 08:452020-10-23اقتصادي

فارس من| کارگران ساختمانی در قوچان زیر نظر انجمن صنفی ساماندهی شدند


رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قوچان گفت: کارگران ساختمانی که مشمول قانون کار هستند زیر نظر انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این شهرستان ساماندهی شده و دارای بیمه و کارت مهارت فنی و حرفه ای هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، مخاطبان این رسانه در سامانه مردمی به ثبت رسانده و درخواست پیگیری پیرامون این موضوع را داشتند.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قوچان در گفت وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه برای ساماندهی کارگران، تنها نیروهایی که مشمول قانون کار می شوند به این سازمان مرتبط هستند، گفت: کارگران ساختمانی وقتی در حال فعالیت هستند مشمول همین قانون بوده حتی اگر موقت و روزمزد  کار کنند.

حسین ولایتی بیان کرد: انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این شهرستان تشکیل شده وحدود 3 هزار کارگر در این حوزه ثبت نام کرده اند که برای بیمه و دیگر فعالیت ها، بازرسی های مربوطه انجام می شود و از این طریق کارگران ساماندهی شده اند.

وی با یادآوری اینکه طی هماهنگی انجام شده با تأمین اجتماعی بازدید ها صورت گرفته و حتی این کارگران دارای کارت مهارت از فنی و حرفه ای هستند، تصریح کرد: بیشتر کارگران سر گذر در قوچان همین کارگران ساختمانی هستند که افراد متقاضی می توانند با معرفی نامه از طریق انجمن صنفی، از فنی و حرفه ای کارت مهارت دری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| کارگران ساختمانی در قوچان زیر نظر انجمن صنفی ساماندهی شدند

فارس من| کارگران ساختمانی در قوچان زیر نظر انجمن صنفی ساماندهی شدند